Coberta corredera manual

Un client ens demana cobrir la seva piscina per poder banyar-se còmodament per primavera i principis de la tardor. A la vegada vol utilitzar-la per protegir als seus fills petits de caigudes accidentals quan no hi ha adults presents i també per mantenir la piscina neta tot l’any i reduir així costos en el manteniment d’aquesta.

Una coberta ens proporciona totes aquestes funcionalitats, protegeix la piscina quan està tancada obtenint així una aigua més neta i clara amb un menor manteniment i també ens permet banyar-nos quan les condicions climàtiques no són les més adequades i protegir de caigudes a les persones.

En aquest cas escollim l’opció de l’instal.lació d’una coberta telescòpica manual que no necessita posar les molestes guies a terra. Per la part frontal la tanquem amb una porta amb pany.

Aquesta coberta telescòpica està formada per uns mòduls encaixables, així pots deixar la piscina descoberta i parcial o totalment tancada. La coberta és d’uns materials rígids i adients per protegir-la dels agents externs com la pluja, el vent o la neu i poder gaudir així d’una coberta en perfectes condicions durant molts anys. Cada mòdul disposa d’unes petites rodes que ens ajuden a desplaçar-los de forma fàcil i pràctica.

El resultat final és el d’una piscina pràctica i elegant per disfrutar del banys més enllà de l’estiu, al mateix temps que aporta una major seguretat y protecció.