COBERTES, PROTECCIÓ Y SEGURETAT DE PISCINES


Les cobertes per a piscines ens permeten allargar la temporada de bany, però també ens ofereixen més seguretat i menor brutícia per a la nostra piscina.

El fet de cobrir la piscina ens permet augmentar la temperatura de l’aigua en la nostra piscina quan s’acaba o encara no ha començat la temporada d’estiu, això es produeix perquè posem una barrera entre l’aigua i l’exterior on la temperatura no es l’ideal per a un bany.

Una opció és tancar totalment aquesta coberta amb una porta amb pany, això ens permet poder-la tancar i evitar així possibles accidents com caigudes a l’aigua de nens.

La coberta ajuda també a que l’aigua no s’embruti tant, al quedar la piscina aïlada de l’exterior no s’embruta amb la pols de l’aire, la caiguda de fulles, pluja bruta, etc. D’aquesta manera és molt més fàcil mantenir l’aigua neta durant tot l’any, amb menys hores de feina i menors costos de manteniment.

Catalunya Piscines pot oferir-li tot tipus de tancaments, des de cobertes planes, cobertes plegables de diferents alçades, fins a cobertes fixes i rígides de materials com el vidre, la fusta i el policarbonat. Aquestes cobertes poden desplegar-se de forma manual o automática (motoritzada).

Podem trobar la solució que més s’ajusti a les seves necessitat i pressupost, posi’s en contacte amb nosaltres i li farem un estudi personalitzat.