DISSENY I CONSTRUCCIÓ DE PISCINES


A Catalunya Piscines construïm piscines d’obra o també anomenades piscines de formigó o de formigó projectat humit. Amb aquest sistema aconseguim realitzar piscines amb un got monolític totalment estanc realitzat amb formigó provinent de plantes certificades.

Disposem d’una àmplia varietat de models de piscines, de tots els estils, podent triar piscines de diferents pressupostos o piscines per encàrrec d’alta gamma, totes elles realitzades per equips de treball altament qualificats.

La nostra empresa busca la màxima serietat i professionalitat en tots els seus projectes per poder obtenir la màxima satisfacció del client. Cada obra s’executa dins dels terminis establerts des de l’inici del contracte i són complerts rigorosament fins al lliurament de la mateixa.

Catalunya Piscines posa a la seva disposició un Arquitecte/ Arquitecte Tècnic per portar a terme la tramitació de la documentació adient a presentar davant l’Ajuntament.

L’alta satisfacció dels nostres clients és la nostra principal credencial i això és el que ens impulsa a continuar treballant de la mateixa manera.