Rehabilitació d’una piscina

Catalunya Piscines ha realitzat la rehabilitació d’una piscina construïda fa molts anys en una casa particular. És una piscina d’una grandària mitjana situada en el jardí de la casa.

La nostra actuació ha consistit en refer tot el got de la piscina. Hem començat eliminant tot el gresite que revestia la piscina i que estava en un estat molt degradat. Un cop retirat tot el revestiment antic hem reparat tot el got, canviat desaigües, skimmers, llums i tapes dels tubs … hem donat una nova capa de formigó per tapar fissures i allisar el terra i parets de la piscina.

Un cop finalitzada aquesta primera part de l’obra, hem procedit a revestir novament la piscina amb peces de gres de color blau tipus gresite. Un cop acabada la feina de col.locació de les peces hem procedit al seu reajuntat amb ciment tècnic de color blanc específic per a piscines.

Finalment hem fet una nova coronació amb peces de gres imitació fusta.

Un cop acabada la reconstrucció de la piscina, hem realitzat l’enjardinament dels voltants de la piscina amb gespa artificial i una zona de terrassa amb el terra amb tarima de fusta i realitzem també els tractaments de fusta necessaris per garantir la seva solidesa i resistència davant les inclemències del temps que les afecten com el sol, pluja, fred o vent.