DECORACIÓ EXTERIOR I ENJARDINAMENT


Projectem i realitzem l’adequació dels espais adjacents a la piscina, de manera s’integrin totalment de forma harmònica a la piscina pròpiament però també a l’arquitectura de la vivenda i a la zona on està ubicada.

Després de construir una piscina queda malmés el perímetre d’aquesta i altres zones degut a l’ús de maquinària pesada, el trànsit de persones i materials, etc. És un bon moment doncs per adequar totes aquestes zones danyades i per què no plantejar-se una remodelació en profunditat de tot el jardí. De fet, una piscina pot convertir-se en l’element principal d’un jardí i això pot comportar canvis en els usos que havien tingut fins al moment altres zones.

Disposem de la experiència i el personal necessari per un projecte de transformació integral del seu jardí, a més de la piscina podem instal.lar gespa artificial, il.luminació exterior, tarimes de fusta, pèrgoles, rocalles, etc.

Tots els productes i materials que utilitzem com la pedra decorativa, tarimes de fusta natural, i sintètica, elements elèctrics i de reg, … són de primera qualitat i de primeres marques, dissenyats i fabricats pensant per tenir una llarga vida útil.

Instal.lem també tot tipus d’accessoris i elements d’ornamentació per gaudir encara més de la seva piscina, accessoris com dutxes, cascades i cortines d’aigua, fonts, etc.

Amb Catalunya Piscines no només podrà gaudir de la millor piscina, també de tot el necessari per fer del seu bany una experiència inoblidable.