EQUIPS DE FILTRACIÓ I NETEJA


Per tenir una piscina amb una aigua sana, neta i cristal.lina és fonamental tenir un bon equip de filtració i neteja. A Catalunya Piscines instal.lem a les nostres piscines equipaments de primera qualitat i de última generació per obtenir el millor resultat. Una bona filtració és imprescindible per tenir una aigua apta i en perfectes condicions pel bany.

L’ús d’aquests equipaments també ens ajudarà a reduir sensiblement el manteniment de la piscina, així una reducció en els costos i les hores dedicades al manteniment de la piscina en perfectes condicions.

Catalunya Piscines instal.la equips de filtració adequats per a cada piscina, depenent de la mida, situació geogràfica, climatologia de la zona, necessitats del client, … escollint entre sistemes de filtració per sorra de sílice/vidre més adients.

Si és un particular, comunitat de veïns o empresa que vol actualitzar el seu sistema de filtració i/o desinfecció, posi’s en contacte amb nosaltres i els hi farem un estudi personalitzat del projecte i un pressupost sense cap compromís.