Rehabilitació d’una piscina

Catalunya Piscines ha realitzat la rehabilitació d’una piscina construïda fa molts anys en una casa. Es tracta d’una piscina gran situada en el jardí de la casa i que roman tancada des d’octubre fins al mes de maig.

La nostra actuació ha consistit en refer tot el got de la piscina. Hem començat eliminant tot el gresite que revestia la piscina i que estava en un estat molt degradat. Un cop retirat tot el revestiment antic hem reparat tot el got, canviat desaigües, skimmers, llums i tapes dels tubs … hem donat una nova capa de formigó per tapar fissures i allisar el terra i parets de la piscina.

Un cop finalitzada aquesta primera part de l’obra, hem procedit a revestir novament la piscina amb peces de gres de color blau tipus gresite però d’una mida més gran (5x5cm). Un cop acabada la feina de col.locació de les peces hem procedit al seu reajuntat amb ciment tècnic de color blanc específic per a piscines.

Finalment hem reparat la coronació canviant algunes de les peces de gres que hi havia trencades per unes de noves del mateix material. Així després de molts dies de feina, hem deixat la piscina com nova!