TRACTAMENT I DESINFECCIÓ D’AIGÜES


Per a Catalunya Piscines el tractament d’aigua de la seva piscina és una cosa molt important, per això, a part dels tractaments tradicionals de l’aigua, som especialistes en equips de desinfecció per cloració salina i de hidròlisi/electròlisi. Amb aquests equips obtenim una desinfecció òptima evitant la utilització de productes químics que poden ser molestos per als banyistes, evitant així qualsevol perjudici.

Aquests mètodes de desinfecció generen el desinfectant necessari en la piscina sense necessitat d’afegir pastilles de clor. D’aquesta manera, a l’elimininar aquestes pastilles, eliminarem irritacions en la pell, la picor d’ulls i certes molèsties que pot generar l’ús d’aquest tipus de desinfectants. A més el sistema de cloració salina i de hidròlisi/electròlisi aporta un estalvi a mitjà i llarg termini i una disminució en les hores de manteniment de la seva piscina.

Aquest tipus de filtració per electròlisi salina funciona diluint una petita quantitat de sal dins de la piscina quan s’instal.la el clorador salí. Aquesta aigua passa pels elèctrodes instal.lats en el sistema de retorn de la depuració, i la sal es converteix en un desinfectant molt actiu que destrueix bacteris i algues mantenint l’aigua neta d’impureses i en un estat òptim.

Si vol renovar el sistema de desinfecció de la seva piscina, posi’s en contacte amb nosaltres i els hi farem un estudi personalitzat del projecte i un pressupost sense cap compromís.